Annat, Tidig vår

Februari – Nu kommer ljuset tillbaka!

Det vackra vinterljuset, gnistrande snö, sol som faktiskt värmer en aning – en nystart, en glädje för mig.

Min affärsidé är sedan länge färdig, jag har stött och blött och ändrat stort som smått under året som gått – men nu är den färdig och den lyder så här:

Krampe Trädgårdsdesign erbjuder design och rådgivningstjänster inom trädgård och balkong till privatpersoner och företag i Storstockholm. Genom vår lättanvända app får kunden ta del av funktioner som kalender, trädgårdspåminnelser och dagbok och kan enkelt beställa varor och få dem hemkörda till dörren. Vi underlättar vardagen, skapar vackra trivsamma miljöer och frigör värdefull tid för kunden.

Appen håller på att utvecklas och jag ser fram emot att få erbjuda er de funktioner som jag tror kommer vara en hjälp och framförallt ett roligt komplement till trädgårdsplanering och trädgårdsarbete.

Inom kort trycker jag på startknappen och börjar marknadsföra mitt företag- roligt, stort och mycket spännande.

I eftermiddag ska jag fortsätta arbeta med mina dokument men nu ska jag ut och njuta av denna vackra vinterdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *